Habitatges a Manlleu
Imatges: 2 3 4 5
La proposta de BrulletDeLuna per uns habitatges assistencials a Manlleu planteja un volum que s´integra en el seu entorn urbà, definit a partir dels paràmetres urbanístics proposats pel planejament. L´edifici està format per dos volums que generen una L. En la seva intersecció hi ha un nucli d´escales i ascensors, del que surten unes passarel•les per poder accedir a tots els habitatges. La forma en L permet que tots els habitatges quedin orientats a sud-est o sud-oest.

En planta baixa i pròxim a l´accés, es col•loca el programa de serveis comuns: consergeria, sala comuna, sala de reunions i bugaderia. L´espaialitat de la sala comú queda caracteritzada per les vistes passants que es produeixen ja que està oberta tant al carrer com el jardí interior.

La tipologia de vivendes proposa que sala d´estar i el dormitori principal sempre donin a la façana orienta a sud i es relacionin amb la terrassa. La segona habitació està ubicada en l´accés de l´habitatge i possibilita la ventilació creuada. El bany i la cuina estan agrupats per optimitzar les instal•lacions.

Veure la fitxa tècnica