Hospital a Olot
Imatges: 2 3 4 5 6 7 8 9
L´edifici s´organitza a partir de la presència d´un petit bosquet de roures i acàcies que és l´element més característic del solar. L´edifici projectat s´estructura en dos volums connectats lateralment per un element lineal. El primer cos (planta baixa, un pis i un soterrani) té una planta compacta gairebé quadrada (80x70m.), organitzada a partir de dos grans patis lineals. En aquest volum hi trobem les consultes externes, els serveis ambulatoris i els serveis assistencials.

El segon cos té una planta en forma d´U i s´organitza amb un pati de 50 x 42 m. Està completament obert al sud, al sol i la llum, i condueix al bosquet existent. Aquest volum organitza fonamentalment les quatre unitats d´hospitalització.

Connectant els dos volums, hi ha un porxo-hall lineal que organitza tots els accessos i distribucions. L´accés principal és pel sud i també es proposa una entrada secundària pel nord. Tots dos accessos tenen un porxo que arriba fins el carrer per protegir de la pluja i el sol als usuaris del centre sanitari. En el costat oest de la façana nord s´ha projectat un petit volum de planta baixa que alberga la cuina i les instal•lacions. Aquest cos ajudar a dulcificar la mida de planta baixa i tres pisos d´aquest costat de l´edifici.